Jazz-arrangementer med coronaregler

Jazz-kompagniet arrangerer månedlige jamsessions for alle jazz-interesserede på Selmersbo Aktivitetscenter, Selmersvej 13 i Hørsholm. Her har foreningens medlemmer og musikere udefra mulighed for at spille sammen på kryds og tværs.

Du kan læse mere om her, hvordan du som musiker kan deltage aktivt i jamsessions på Selmersbo. Det aktuelle program med forslag til jam-numre på de specifikke datoer kan du finde her.

Vi regner med, at alle der kommer, er villige til at indrette sig efter de regler, der er udstukket fra sundhedsstyrelsen i forbindelse med Coronaen. Vi har tænkt os at administrer reglerne på følgende måde:

  • Når du ankommer til Selmersbo, vil der lige inden for hoveddøren stå et par flasker med håndsprit. Vi beder dig afspritte dine hænder, inden du går ind i salen.
  • Når du/I skal indrette jeres siddepladser, foregår det på den måde, at folk der kender hinanden kan sidde sammen som normalt.
  • Det kan være svært at bevæge sig rundt uden at komme andre for nær, så derfor beder vi dig om at passere andre med ryggen til (ikke så høfligt, men nødvendigt, så vi ikke ånder hinanden i ansigtet.
  • Hvis du har symptomer som feber og føler dig skidt tilpas, så bliv hjemme, og vi vil glæde os til at se dig til næste Jam-aften.

Loading