Galleri fra arrangementer

Hemingway Club møder JazzKompagniet den 31. oktober 2023

Den 31. oktober var der fuldt hus i Selmersbo til det månedlige jazz-arrangement, hvor GentleJazz spillede den første time. Den Hørsholm-baserede kvartet består af Peter Wassard på tenorsax og klarinet, Gert Hemmingsen på kontrabas, Karsten Odd Jensen på guitar og Peter Bojsen på trommer. Peter W og Gert er også med i styregrupperne for de to lokale Hemingway Club’er, og de havde derfor inviteret de 250 klubmedlemmer til at komme og hygge sig med god, swingende musik og lidt medbragt mad i et par timer denne tirsdag aften, gerne med ledsager.

Og det var der ca. 80, der havde taget imod, så der var gang i spisningen og snakken ved bordene, og stemningen var i top, da GentleJazz lagde ud kl 18 med klassikeren ’Walking my Baby Back Home ’. Den næste times tid diverterede orkestret med en blanding af jazz-klassikere, latinamerikanske rytmer, filmmusik med temaet fra The Pink Panther, og endda et par danske evergreens som ’Dansevise’ og ’Nattens sidste cigaret’ i nye jazzfortolkninger.

Efter den indledende ’koncert’ var det tid til at lade JazzKompagniets aktive medlemmer komme til og deltage i en god times jamsession. I rytmegruppen blev Gert ved bassen, Claus Lorents kom til med sin guitar og først Carsten Jonassen og derefter Poul-Erik Kreinø satte sig ved klaveret. Trommerne blev overtaget af Tony som blev afløst af Erik Lepine. I front stod Peter Carlsen med tenorsax og sang, Martin Jensen, også med tenorsax, og Finn Guldmann på altsax. Indimellem deltog også Peter Wassard med sin klarinet.
Fotos: Erik Pedersen

Nytårstaffel den 16. januar 2023

Mandag d. 16 januar afholdt Jazz-kompagniet Nytårstaffel for de 28 fremmødte medlemmer i Aktivitetshuset Selmersbo. Erik Pedersen tog billeder undervejs.

Aftenen startede med en sildemad med en enkelt snaps. Derefter underholdt det velspillende Hørsholm Swingtetten en halv times tid. Preben Aarø fra Swingtetten havde sædvanen tro forfattet en festlig sang om JazzKompagniet, som blev afsunget af forsamlingen.

Efter at man havde indtaget smørrebrød med en afsluttende ostemad og endnu en enkelt snaps, var der en lille times jamsession,  hvor de forskellige musikere underholdt.

En hyggelig aften med rigtig god stemning.

Selmersbo Jam den 30. november 2022

Orkestret Kjeld Flemmings kvintet indledte, med en besætning bestående af Peter Karlson, sax og sang; Gert Karlson, klaver; K. Petersen, guitar; Kell Malmgren, bas; Kjeld Fleming, trommer og sang. Derefter var der som sædvanlig jamsession fra kl 19.

Fotos: Erik Pedersen

 

Selmersbo Jam den 26. oktober 2022

Orkestret Hørsholm Swingtetten indledte aftenen, inden der blev åbnet for andre deltagere i den efterfølgende jamsession. Besætning: Trompet/leder: Preben Aarø; Basun: Per Larsen; Tenorsax: Poul-Erik Kreinøe; Guitar: Henrik Krause; Bas: Claus Bayer; Piano: Erik Frigalt; Trommer: Gabor Ferenczi.

Fotos: Erik Pedersen

Selmersbo Jam den 24. november 2021

Efter at bassisten Jens Sølund havde fortalt anekdoter om “Bassen og Jazzen” spillede han med i den sædvanlige jamsession..

Fotos: Erik Pedersen

Selmersbo Jam den 29. september 2021

Orkestret Q24 under ledelse af Alan Bo var opvarmningsorkester.

Fotos: Erik Pedersen

Selmersbo Jam den 24. februar 2020

Fotos: Erik Pedersen.

Nytårsarrangement på Selmersbo den 9. januar 2020

26 medlemmer deltog i JazzKompagniets nytårsarrangement på Selmersbo. Maden var også i år leveret af restaurant Bøf & Broccoli og bestod af to slags sild, rødspættefileter, flæskesteg, roastbeef, tomat/mozarellasalat, to slags ost, alt m. diverse tilbehør, citroner, remoulade, surt og sødt.

Hørsholm Swingtetten spillede undervejs og akkompagnerede til den traditionelle fællessang, der med Preben Aarø`s sikre versefødder besang jazzens og jazz-kompagniets herligheder.

Fotos: Erik Pedersen.

Særarrangement med Jesper Thilo den 28. oktober 2019

Ca 70 tilskuere – medlemmer og gæster – nød et særarrangement på Selmersbo, hvor Jesper Thilo gæstede Jazzkompagniet som særlig gæst ved den sædvanlige jamaften.

Golden Grey indledte aftenenen, hvorefter Jesper Thilo tog over og causerede over sit jazzliv ledsaget af musikeksempler, både gamle pladeoptagelser med nogle af jazzens store navne og egen udfoldelse på klarinet og saxofon.

Efter foredraget deltog Jesper Thilo i foreningens sædvanlige jamsession på lige fod med Jazzkompagniets egne musikere.

Fotos: Erik Pedersen

Generalforsamling i Selmersbo den 18. marts 2019

11 medlemmer var mødt frem til generalforsamling på Selmersbo. Efter generalforsamlingen blev der serveret smørrebrød og øl.

Fotos: Erik Pedersen

Nytårsarrangement på Selmersbo den 17. januar 2019

28 medlemmer nød  Jazzkompagniets nytårsfrokost på Selmersbo. Maden var leveret af restaurant Bøf & Broccoli i Trommen, og Erik Pedersen tog billeder.

Hørsholm Swingtetten spillede imellem retterne, og Preben Aarø havde skrevet en fin sang til lejligheden over melodien “Do you know what it means, to miss new Orleans”.

Fotos: Erik Pedersen

Loading