Selmersbo-Jam

Jazz-kompagniet arrangerer månedlige jamsessions for alle jazz-interesserede på Selmersbo Aktivitetscenter, Selmersvej 13 i Hørsholm. Her har foreningens medlemmer og musikere udefra mulighed for at spille sammen på kryds og tværs.

Du kan læse mere om her, hvordan du som musiker kan deltage aktivt i jamsessions på Selmersbo. Det aktuelle program med forslag til jam-numre på de specifikke datoer kan du finde her.

Adgang for tilhørere er gratis. Tag evt. en bid brød med. Drikkevarer koster kr. 20 for øl, sodavand og vin. Overskuddet går til dækning af lokalelejen.
HUSK KONTANTER!

 Vi regner med, at alle der kommer, er villige til at indrette sig efter de regler, der er udstukket fra sundhedsstyrelsen i forbindelse med Coronaen. Vi har tænkt os at administrer reglerne på følgende måde:

  • Når du ankommer til Selmersbo, vil der lige inden for hoveddøren stå et par flasker med håndsprit. Vi beder dig afspritte dine hænder, inden du går ind i salen.
  • Når du/I skal indrette jeres siddepladser, foregår det på den måde, at folk der kender hinanden (ægtefolk, børn, nære venner), kan sidde sammen som normalt.
  • Hvis du skal sidde ved siden af nogen du ikke kender, skal der være mindst én stoleplads afstand til dem.
  • Det kan være svært at bevæge sig rundt uden at komme andre for nær, så derfor beder vi dig om at passere andre med ryggen til (ikke så høfligt, men nødvendigt, så vi ikke ånder hinanden i ansigtet.
  • Hvis du har symptomer som feber og føler dig skidt tilpas, så bliv hjemme, og vi vil glæde os til at se dig til næste Jam-aften.

1,742 total views, 3 views today