GentleJazz

GentleJazz.dk er en erfaren og stilfuld jazzkvartet med base i Nordsjælland, som vil tilføre et anstrøg af klasse til ethvert arrangement med en ‘laid-back’ jazzlyd.

GentleJazz.dk tilbyder lige præcis det navnet siger – en ’blid’ baggrundsmusik, som skaber en varm og velkommende atmosfære til et arrangement. Den stille jazz er især populær til havefester, receptioner og bryllupsfester, hvor man ønsker diskret underholdning, som ikke forstyrrer konversationen. Repertoiret omfatter også musik, der er velegnet at danse til, både up-tempo swingmusik, latin og mere stille ’sjælere’.

GentleJazz.dk består af Peter Wassard, Peter Bojsen, Karsten Odd Jensen og Gert Hemmingsen. Vi har hver især spillet i mange forskellige grupper og har haft spillejobs i alle tænkelige sammenhænge – jazzklubber, friluftskoncerter, firmareceptioner, bryllupper og runde fødselsdage, endda ved særarrangementer såsom underholdning på en turbåd i Københavns Havn og jazz på Roskilde Festivalen.

GentleJazz.dk har et omfattende repertoire af jazz-standarder fra ’Den Store Amerikanske Sangbog’, krydret med latin og melodier fra den nordiske sangskat. Man kan læse mere om orkestrets musik og lytte til eksempler fra repertoiret på vores hjemmeside GentleJazz.dk

Kontakt og booking
GentleJazz.dk kan bookes ved at sende en email til GentleJazzDk@gmail.com, hvorefter en af os vil ringe tilbage og aftale nærmere.