Det sker

 

Her finder du omtale af kommende arrangementer i JazzKompagniet. Bemærk, at Selmersbo-Jam annonceres på en særskilt side, som du kan finde her.

Billedgalleri fra de afholdte arrangementer, inkl. Selmersbo-Jam, kan findes her.

Generalforsamling tirsdag d. 26 marts.

Aftenen starter med jamsession fra kl 18.00 og  indtil generalforsamlingen kl 19.30. Der er ikke noget opvarmningsorkester.

Den ordinære årlige generalforsamling starter kl 19.30.. Generalforsamlingen er åben, og alle kan blive og overvære den, men der er kun stemmeret for medlemmer, der har betalt kontingent.

For medlemmer hygger vi under/efter generalforsamlingen med et par snitter, hvis du tilmelder dig senest torsdag d. 21 marts. Du tilmelder dig  ved at sende en mail til formanden på mail@kjeldflemming.dk og sige JA TAK så er der lidt til dig. Eller du kan ringe på 2246  1801.

Bedste hilsener og på gensyn.
Kjeld

20 års Jubilæum 2. februar.

Fredag d. 2 februar afholder vi en lille Jubilæums reception på Selmersbo fra 14-16.00 med lidt snacks, dip og et lille glas sprudel wasser.  Vi håber at se repræsentanter fra Hørsholm kommune,- og selvfølgelig mange af vores medlemmer.

Nytårstaffel 16. januar

Vi afholder Nytårstaffel på Selmersbo Tirsdag d. 16 januar kl. 18.30 med lidt godt til gane og svælg  (for medlemmer der har betalt det årlige kontingent). Her ser vi gerne I tager instrumenter med ,så vi kan få lidt Jam,- eller at en gruppe melder sig med et  festligt indslag. Tilmelding til formanden senest søndag d. 7 januar. mail@kjeldflemming.dk eller på 22461801

 

 

Loading