Golden Grey

Orkesteret blev etableret i 2012. Som udgangspunkt vil vi skille os lidt ud ved at arbejde med arrangeret musik, og gerne med flere stemmer. Vi er 5 musikere der med hver sin efterhånden lange baggrund inden for musik, har søgt sammen for at nå dette mål. Flere af musikerne har baggrund i diverse Big Bands, hvor musikdisciplinen er blev grundlagt.

Allan Bo, Bassist. Allan Bo har spillet Jazz i mange år, og har spillet sammen med stort set alle på den danske Jazzscene. Han har turneret i udlandet i flere år, og er derfor også kendt ude i den store verden.

Henning Gantzel, Sanger og saxofonist. Henning har en baggrund som Big Band musiker, og har senere taget sangen op.

Olafur Sigurdsson, Trommeslager. Olafur har slået sine skagler i det islandske rockmiljø, og har bl.a. spillet for de amerikanske styrker i Island. Efter at være flyttet til Danmark, har han kastet sin kærlighed på jazzen.

Henrik Krause, Guitarist. Krause er sidste skud på stammen i Golden Grey. Krause er i forvejen et kendt medlem i jazzkompagniet, og giver sig gerne i kast med avanceret musik.

Erik André, Kapelmester og pianist. Erik er arrangør af bandets musik, og har en baggrund som både pianist og trommeslager.

Vi vælger at spille det musik, vi selv kan lide at høre.

Vores repertoire spænder fra jazz over latin, og valget af melodier bliver ofte med en sværhedsgrad, der stiller lidt flere krav til den enkelte musiker end standard musikken ellers kræver. Dog holder vi os væk fra Be-Bob eller musik i et tempo som en høne på en kogeplade, og andet avanceret musik i den genre.

Vi “genopdager” glemte verse stykker til melodier, som ingen spiller, og heller ingen kan huske mere.

Eksempler på vores musik:

Kontakt og booking:

Erik André
mail: erik.andre.musik@gmail.com
Telefon: 51 88 01 31

Loading